از پودرهای بچه‌ای استفاده کنید که حاوی TALC نباشند. به خصوص مارک جانسونز. چرا؟ متن زیر را بخوانید:

آلودگی پودر تالک با ماده معدنی سرطا‌ن‌زای آزبست (پنبه کوهی)

در آبان سال نود و هشت، خبرگزاری مهر ایران نوشته:

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، پس از این که اداره غذا و داروی آمریکا آثاری از آزبست را در پودر بچه‌ی شرکت بزرگ جانسون‌اندجانسون پیدا کرد، خرده‌فروشان بزرگ آمریکا، وال‌مارت، سی‌وی‌اس و رایت‌اید، تمام محصولات پودر بچه این شرکت را از قفسه‌های خود خارج کردند. همچنین نوشته شده: هفته گذشته، پس از این که اداره دارو و غذای آمریکا از نمونه‌های برداشت شده از یک بطری پودر بچه جانسون‌اندجانسون، که به صورت آنلاین خریداری شده بود، آثاری از آزبست کشف کرد، این شرکت سی‌وسه هزار بطری خود را فراخوانی کرد.
ازبست نام گروهی از مواد معدنی است که از سنگ معدن تالک به دست می‌آید و اغلب در لوازم آرایشی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. قرار گرفتن در معرض آن می‌تواند ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان ریه را افزایش دهد.
همین مطلب مجددا در خردادماه امسال در سلامت‌آنلاین به صورت خیلی کوتاه آورده شده.

همچنین موارد مفصل‌تر به زیان آلمانی در deutsche apotheke zeitung موجود است که روزنامه داروخانه‌های آلمان است.

از تالک (طلق) در صنایعی مانند کاغذسازی، صنایع کائوچو، صنایع سرامیک، تولید مواد چرب و روان‌کننده، تولید کابل برق، صنایع غذایی، رنگ و تولید پوشش، پلاستیک سازی، لوازم آرایشی بهداشتی، کاربردهای دارویی واستفاده می‌شود.
از گل‌سرشور که درصد طلق آن بالا باشد و رنگ آن خاکستری مایل به سبز است در تهیه صابون و مدادهای مومی (مانند مداد ابرو) استفاده می‌شود. البته کاربرد بیشتر آن به دلیل مقاومتی که در برابر حرارت و الکتریسیته دارد در ساخت سطح میز آزمایشگاه‌ها و صفحه‌تقسیم برق است. از پودر طلق در تهیه لوازم آرایشی، روان‌کننده و در تولید کاغذ استفاده می‌شود. همچنین از طلق در تهیه پودر بچه، به عنوان گچ مخصوص صنایع جوشکاری و فلزکاری و ماده خشک‌کننده برای بازیکنان بسکتبال استفاده می‌شود. در صنایع سرامیک و لعاب‌کاری از تالک برای کنترل دمای ذوب استفاده می‌شود. در صنعت چاپ از تالک به عنوان ماده‌ی چربی‌گیر استفاده می‌کنند.
به غیر از اثر تالک برر روی پوست، چون این ماده در هوا پخش می‌شود و کودک آن را تنفس می‌کند، اثرات مخرب ریوی نیز دارد.
شرکت بزرگ جانسون‌اندجانسون تا به حال میلیاردها دلار برای این تولید جریمه شده است.
اما این محصول همچنان در بازارهای ایران به فروش می‌رود.

نویسنده:مرسده عامری